Kevättä&rusketusta rinnassa!

06.05.2014, Ile

Hejsan på er alla, sanosin jos oisin ruotsalainen! Ja jos englantilainen, I would write this in english, but i'm not, so i'll wait few days and hope that I somehow could write in English, too! 

Tässä kevättauolla on ollut ilmeisesti liian rankkaa organisoitua koneen ääreen naputtelemaan uutta tekstiä tänne tai mihinkään muualle. Otetaan nyt sitten tiivistetysti tässä aluksi vähän kevään tapahtumista!

kilpailukausi tosiaan loppui Rovaniemelle SM-kisoihin, mutta jatkui heti seuraavana viikonloppuna Jyväskylässä, minarikupin merkeissä! Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja paljon muutakin, ja kaiken muun hyvän lisäksi kaikki säästyivät ainakin päällisin puolin ehjinä, kilpailun kovuudesta huolimatta!

                                                                                                      

Minarikupin jälkeen olikin sitten loman aika, pari viikkoa Balilla poisti pahimmat kaamosmasennuksen oireet ja auttoi vaihtamaan nahkan. Oli muuten ihan kiva paikka, löytyy rauhallisempaa tai ei-niin-rauhlista paikkaa varmasti jokaisen makuun, eli voi suositella Turkkiin ynnämuihin kyllästyneille auringonetsijöille!

                                     

Parin viikon irtaantuminen kotoa ja koulusta, lisäksi tietenkin urheiluhommista oli kyllä ehdoton tähän paikkaan, pitkän kisakauden jälkeen oli pää täynnä
parhaansa tekemistä ja parempaan pyrkimistä. Lomalla sai olla oma huono itsensä ihan vapaasti :) Toisaalta reissun jälkeen oli ihan kiva tulla kotiin, eipä sitä tässäkään liikaa viimeiseen puoleen vuoteen ole aikaa tullut vietettyä..! 
 
 
                                                                  
 
Reissun jälkeen olikin sitten kevättauko lusittuna ja päästiin takaisin sorvin ääreen. Nyt on pari ensimmäistä reeniviikkoa takana ja alkaa homma taas tuntua kutakuinkin normaalilta. Pikkuhiljaa sitten ruuvi kiristyy ja leiritys alkaa, uusi kausi alkaa pyöriä mielessä ja niin edelleen! Hyvän viimekauden jälkeen intoa riittää taas, vaikka onhan siihen talven tuloon vielä aikaa kun ei kesästäkään ole vielä merkkejä....
 
Viime vuodesta kehitystä haetaan pienillä harjoitusmäärien lisäyksillä, tehojen lisäämisellä (=kovempia harjoituksia) sekä terveenä pysymisellä! Saa nähdä montako viisaudenhammasta tänävuonna poistetaan... Viimevuosi oli tosiaan liian rikkonainen, ja sen vuoksi suunnitellusta harjoitusmäärästä jäätiin jonkin verran. Mutta kompromisseilla ja kisakauden aikaisella harjoittelulla sai jonkinverran paikkailtua. Toivottavasti ensivuonna paremmin!
 
 
Yritän palata asiaan pian, ja varmaan englanniksikin pitää koittaa lähipäivinä rustailla! Mutta se tulee olemaan sama teksti rallienglanniksi käännettynä, joten sitä tuskin kannattaa lukea muuten kuin ihan huumorimielessä!
 
- alkka
 
                                                                      
 
 
 

Lisää kommentti

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne

URHEILIJAA TUKEMASSA: