Viestit

Lisää uusi viesti »

 • Tsemppiä Sulle

  08.02.2021 12:35, TosiFanisi

  Hei, olen seurannut sun urheilu-uraasi ihan alusta asti. Yhdistetty lajina on kiehtonut Samppa Lajusen ja Hannu Mannisen ajoista lähtien. Te kaikki yhdistetyn urheilijat ootte mahtavia tyyppejä!!

  Sinä, olet upea esikuva nuorille urheilijanaluille ja ihan kaikille meille taviksille. Urheilijana, ja ennen kaikkea ihmisenä, sua voi varauksetta ihailla. Olet fiksusti käyttäytyvä ja toisia ihmisiä kunnioittava, etkä ole ”täynnä itseäsi”, kuten moni muu. Sanalla sanoen, idoli. ????

  Minuun teki suuren vaikutuksen se, kuinka avoimesti olet uskaltanut kertoa vaikeuksistasi hyväksyä ja arvostaa itseäsi ihmisenä epäonnistumisen hetkillä. Ihmisarvoa ei todellakaan mitata urheilu- tai muilla saavutuksilla. On ihailtavaa, kuinka olet pystynyt kehittämään henkistä puolta itsessäsi. Muutos huokuu sinusta päälle päin. On ihanaa, kun voit iloita omista saavutuksistasi, joiden eteen olet töitä tehnyt. ????

  Paljon jännittäviä hetkiä ja inspiraatiota olet antanut meille penkkiurheilijoille. Kiitos niistä ???? Toivon sulle menestystä, mihin ikinä ryhdyt. ????????????

 • ROPPAKAUPALLA ONNEA SINULLE!

  02.02.2021 11:25, Nettie

  Ihailen upeita urheilusuorituksiasi ja katson jokaikisen yhdistetyn kisan juuri Sinun vuoksesi. Sekä peukalot että isovarpaat ovat paljon pystyssä. Kaikkea hyvää harjoitteluusi ja kilpailuihisi. Odotan jo kovasti taas tulevaa viikonloppua.
  HYVÄ SINÄ ILKKA!

 • Kiitos

  01.02.2021 09:19, penkkiurheilijat

  Kiitos Ilkka hienoista urheilusuorituksista viikonloppuna, oli jännää seurata hyppyäsi ja hiihtoasi kotikatsomossa.

 • Onnittelut Tampereelta

  01.02.2021 08:23, moro, moro

  Onnea Ilkka upeista suorituksistasi, hienoa nähdä sinun onnistuvan. Tsemppiä sinulle ja koko joukkueelle tuleviin kisoihin.

 • Yhdistetty

  31.01.2021 08:07, sintelma

  Olipa mukavaa katsoa telkkua tänään ja hieno kakkossija sieltä heltisi, kiitos kovan yrityksen. Onnittelut Helsingistä!

 • Kiitos taas!

  30.01.2021 08:35, Yhdistetyn ystävä

  Ilkka / Olet suomalainen, rehti, reilu ja todella hieno urheilija. Et selittele pettymyksen jälkeen ja iloitset jos onnistut, kuten pitääkin. Paljon tsemppiä sinulle jatkossakin.

 • Kiitos

  25.01.2021 03:30, Helena

  Kiitos taas jännittävistä hetkistä meille penkkiurheilijoille.
  Kaikki "työt" kotona tehdään viikonloppuna urheilutarjonnan mukaan.
  Tsemppiä jatkoon Sinulle ja kaikille suomalaisille urheilijoille.

 • Jännistystä

  18.01.2021 08:49, Kannustaja

  Kiitos hirveän jännittävästää viikonlopusta. Harmittaa jo valmiiksi, ettei Lahteen pääse paikan päälle katsomaan. On ollut hienoa seurata, kuinka hieman alamaissa olevan talviurheilun piirissä, olet onnistunut jatkuvasti kehittämään itseäsi eteenpäin eri osa-alueilla. Lisäksi laji saa kauttasi taas ansaitsemaansa näkyvyyttä. Media asettaa joka kisaan suuria odotuksia ja vaatii aina voittoa. Parasta on kuitenkin ihan vaan perussuoritusten ja matkalla tehtyjen valintojen seuraaminen ja jännittäminen. Toivottavasti myös sponsorit tajuavat arvosi ja helpottavat osaltaan mahdollisuuksiasi keskittyä rauhassa sesongin eri vaiheisiin - ja opiskeluunkin, kun sen vuoro on.

URHEILIJAA TUKEMASSA: