Viestit

Lisää uusi viesti »

 • Yhdistetty

  31.01.2021 08:07, sintelma

  Olipa mukavaa katsoa telkkua tänään ja hieno kakkossija sieltä heltisi, kiitos kovan yrityksen. Onnittelut Helsingistä!

 • Kiitos taas!

  30.01.2021 08:35, Yhdistetyn ystävä

  Ilkka / Olet suomalainen, rehti, reilu ja todella hieno urheilija. Et selittele pettymyksen jälkeen ja iloitset jos onnistut, kuten pitääkin. Paljon tsemppiä sinulle jatkossakin.

 • Kiitos

  25.01.2021 03:30, Helena

  Kiitos taas jännittävistä hetkistä meille penkkiurheilijoille.
  Kaikki "työt" kotona tehdään viikonloppuna urheilutarjonnan mukaan.
  Tsemppiä jatkoon Sinulle ja kaikille suomalaisille urheilijoille.

 • Jännistystä

  18.01.2021 08:49, Kannustaja

  Kiitos hirveän jännittävästää viikonlopusta. Harmittaa jo valmiiksi, ettei Lahteen pääse paikan päälle katsomaan. On ollut hienoa seurata, kuinka hieman alamaissa olevan talviurheilun piirissä, olet onnistunut jatkuvasti kehittämään itseäsi eteenpäin eri osa-alueilla. Lisäksi laji saa kauttasi taas ansaitsemaansa näkyvyyttä. Media asettaa joka kisaan suuria odotuksia ja vaatii aina voittoa. Parasta on kuitenkin ihan vaan perussuoritusten ja matkalla tehtyjen valintojen seuraaminen ja jännittäminen. Toivottavasti myös sponsorit tajuavat arvosi ja helpottavat osaltaan mahdollisuuksiasi keskittyä rauhassa sesongin eri vaiheisiin - ja opiskeluunkin, kun sen vuoro on.

 • Hienoa

  15.01.2021 10:32, Kari Korhonen

  Taistelu voitto. Hienoa!!!

 • Vointi ennenkaikkea

  25.03.2020 09:18, Maailmanparhaanurheilijanäitinisänveljennuorempi..

  Kiitos Ilkka! On ollut suuri ilo seurata kilpailujasi, sekä televisiosta että paikan päällä. Onnittelen sinua kaikista tuloksista. Luin tuon mielenterveysjutun. Se olikin kiinnostava. Jotain tuollaista on "monellakin".

 • Tsemppiä hienoon lajiin

  06.02.2020 11:29, Merja, Muurame

  Olen innolla seurannut Sinun ja myös Eero Hirvosen kilpailuja. Näin täällä Matti Nykäsen kaupungin vieressä asuneena mäkihyppy on lähellä sydäntä. Juuri nyt luinkin uutisen, että saatte Itävallasta valmennusapua, hieno juttu.

  Kovasti tsemppiä vaan, kyllä ne hypyt vielä alkaa paremmin sujua - sittenhän eikun menoksi vaan ladulla, siellähän Sinulla "menee jo lujaa".

 • Tykki

  25.01.2020 06:13, Piia ja Teijo

  Olet kantava voima yhdistetyssä, mutta ampumahiidossa ei nyt ole miehiä. Voisitko metsästäjänä sivutomisena korjata vähän tilannetta. Vaistoampujana usein tähtäät liikkuvaan kohteeseen, joten sinulle pitäisi järjestää liikkuvia maalitauluja ampumahiihdon GP kisoissa, Jotka helposti pudottaisit, ja meillä olisi pitkästä aikaa siellä Mies.

URHEILIJAA TUKEMASSA: