Viestit

Lisää uusi viesti »

 • Vointi ennenkaikkea

  25.03.2020 09:18, Maailmanparhaanurheilijanäitinisänveljennuorempi..

  Kiitos Ilkka! On ollut suuri ilo seurata kilpailujasi, sekä televisiosta että paikan päällä. Onnittelen sinua kaikista tuloksista. Luin tuon mielenterveysjutun. Se olikin kiinnostava. Jotain tuollaista on "monellakin".

 • Tsemppiä hienoon lajiin

  06.02.2020 11:29, Merja, Muurame

  Olen innolla seurannut Sinun ja myös Eero Hirvosen kilpailuja. Näin täällä Matti Nykäsen kaupungin vieressä asuneena mäkihyppy on lähellä sydäntä. Juuri nyt luinkin uutisen, että saatte Itävallasta valmennusapua, hieno juttu.

  Kovasti tsemppiä vaan, kyllä ne hypyt vielä alkaa paremmin sujua - sittenhän eikun menoksi vaan ladulla, siellähän Sinulla "menee jo lujaa".

 • Tykki

  25.01.2020 06:13, Piia ja Teijo

  Olet kantava voima yhdistetyssä, mutta ampumahiidossa ei nyt ole miehiä. Voisitko metsästäjänä sivutomisena korjata vähän tilannetta. Vaistoampujana usein tähtäät liikkuvaan kohteeseen, joten sinulle pitäisi järjestää liikkuvia maalitauluja ampumahiihdon GP kisoissa, Jotka helposti pudottaisit, ja meillä olisi pitkästä aikaa siellä Mies.

 • Tsemppiä

  07.12.2019 09:13, Maukka Pyhäsalmi

  Olen varma ,että kohta sinulle alkaa voittoja tulla.Olet hieno urheilija mennyt eteenpäin vuosi vuodelta.Olen ”entisen hiihtäjän isä ”.

URHEILIJAA TUKEMASSA: