Viestit

Lisää uusi viesti »

 • Onnittelut!

  26.02.2021 05:41, Arjaorvokki

  Sydämelliset onnittelut MM-hopeasta! Kiitos sinnikkyydestäsi ja hyvästä asenteesta! Sinun uraasi on ilo seurata!Äsken piti ihan nousta seisomaan ja jännittämään hiihdon loppuvaiheita ja maaliin tuloasi. Piti ihan itkeä ilosta. Onnea ja tsemppiä edelleen!

 • Onnea!

  26.02.2021 05:36, Arja

  Onnea Ilkka!!! Olipas jännittävä kisa!

 • MM HOPEA

  26.02.2021 05:36, Kari Korhonen

  Mahtava suoritus työmyyräälle joka tekee tulosta työllä eikä kikkailemalla. Nostaa sinun lisäksesi niin monen muunkin mielialaa plussalle. KIITOS..

 • Kiitos ja tsemppiä

  26.02.2021 03:23, Heppa21

  Tsemppiä isosti sinulle ja koko teidän yhdistetyn tiimille alkaviin mm- kisoihin. Tekemistäsi on ilo seurata.
  Toivon teille hyviä kisoja ja hyvää loppukautta - huippuja olette ja teille todella toivon onnistumisia.

 • Kiitos

  22.02.2021 08:22, kisakatsomo

  Sinun ansiostasi Ilkka olemme pitkän tauon jälkeen alkaneet seuraamaan yhdistetyn kisoja ja hiihtokisoja. Olet esimerkillinen urheilija, upeita suorituksia eikä mitään turhaa selittämistä. Onnea tuleviin mm-kisoihin sinulle ja koko joukkueelle.

 • Tsemppiä

  21.02.2021 09:09, Lippe

  Onnea tuleviin kisoihin!Liput korkealla ja peukut pystyssä :)

 • Oikaisu edelliseen viestiini

  08.02.2021 12:48, TosiFanisi

  Ilmeisesti emojit ja hymiöt eivät kelvanneet järjestelmään, kun korvautuivat kysymysmerkeillä. Mitään sijaa kysymysmerkeille äseisissä ajatuksissani ei ole. :))

 • Tsemppiä Sulle

  08.02.2021 12:35, TosiFanisi

  Hei, olen seurannut sun urheilu-uraasi ihan alusta asti. Yhdistetty lajina on kiehtonut Samppa Lajusen ja Hannu Mannisen ajoista lähtien. Te kaikki yhdistetyn urheilijat ootte mahtavia tyyppejä!!

  Sinä, olet upea esikuva nuorille urheilijanaluille ja ihan kaikille meille taviksille. Urheilijana, ja ennen kaikkea ihmisenä, sua voi varauksetta ihailla. Olet fiksusti käyttäytyvä ja toisia ihmisiä kunnioittava, etkä ole ”täynnä itseäsi”, kuten moni muu. Sanalla sanoen, idoli. ????

  Minuun teki suuren vaikutuksen se, kuinka avoimesti olet uskaltanut kertoa vaikeuksistasi hyväksyä ja arvostaa itseäsi ihmisenä epäonnistumisen hetkillä. Ihmisarvoa ei todellakaan mitata urheilu- tai muilla saavutuksilla. On ihailtavaa, kuinka olet pystynyt kehittämään henkistä puolta itsessäsi. Muutos huokuu sinusta päälle päin. On ihanaa, kun voit iloita omista saavutuksistasi, joiden eteen olet töitä tehnyt. ????

  Paljon jännittäviä hetkiä ja inspiraatiota olet antanut meille penkkiurheilijoille. Kiitos niistä ???? Toivon sulle menestystä, mihin ikinä ryhdyt. ????????????

URHEILIJAA TUKEMASSA: